official blogsite

2024. február 08. 14:51 - Adamovich Erik

2024. Veterán Hegyi Felfutó Országos Sorozat

Szolgálati közlemény!

 

Kedves Veterános Barátaink!

Idén több változtatás lesz a sorozat résztvevőinek.

  • Licenc kiváltása kötelező, ez lehet fényképes éves, vagy napi. 
  • Mérőeszköz használata megengedett.
  • Háború előtti kategóriának megszűnik az ingyenes nevezés lehetősége, kedvezményes részvételi díj lesz.
  • Nevezési lapon kérjük feltüntetni az ebéd igények számát, helyi nevezéshez nem minden esetben tudunk étkezést biztosítani.

Licenc kiváltásáról pár gondolat. A rajtszám igényeteket és a kategóriát tudjátok így az év elején fixálni. A bajnoki sorozatban csak az éves licenceseket értékeljük, így a beugrós versenyzők nem viszik az értékes bajnoki pontokat. Idén már három támogató segíti a futamok lebonyolítását, a licenc felmutatásával tudjátok a kedvezményeket igénybe venni (Gulf, Molnár Órás,LKQ Láng). Éves fényképes licenc kiváltása 5000,- Huf. Blog oldalon található licenc igénylőt kitöltve, digitális igazolványképpel küldjétek be a cmotorsportc@gmail.com címre. Válasz e-mailben kapjátok meg a további teendőket. Lesz lehetőség napi licenc váltására, ennek ára 2000,- Huf/ futam. Napi licencesek nem számítanak bele az éves pontgyűjtésbe. 

Licenc igénylő (katt a feliratra nyílik a lap)

word formátum

pdf formátum

Mérőeszköz használata, sok vita volt róla igazából már elődeink sem tudták kontrollálni ennek használatát. A biztonságos vetélkedés még fontosabbá vált a tavalyi év eseményei miatt. Szeretnénk mi rendezők a bajnokságot biztonságosabbá tenni, kerülni a száguldozást, mert aki mér az nem száguldozik. Ez nem rally, nem pályaverseny, ez "csak" átlagtartó veterán ügyességi futam, kérjük ezt a helyén kezelni.

Háború előtti járművek fizetős, de kedvezményes nevezését pedig a gazdasági helyzet indokolja. Rendező kollégák jelezték, sajnos meg kellet lépnünk a színvonal tartása érdekében. (nevezési díjból mínusz -5000,- Huf kedvezmény)

Étkezésről. Tavaly megint megnőttek a helyszíni nevezések számai, emiatt volt olyan helyszín ahol a rendező nem tudott megfelelő adag ebéddel készülni. Ezért idén szükséges a nevezési lapon az étkezési igényt is feltüntetni.

Kérem a fentiek tudomásul vételét, bármi kérdés van hívjatok.

Üdv Adamovich Erik +36703944150

2024.02.08.

 

komment
official blogsite
süti beállítások módosítása