official blogsite

2019. december 09. 19:04 - veteranviking

2020. Veterán Hegyi Felfutó OB. futamok

Figyelem időpont változás!

Szolgálati közlemény!
Sokan kérdeztétek a bajnokság sorsát. A Veterán Hegyi Felfutó Bajnokság futamai a jelen helyzetben a következők, de a változás jogát fenntartjuk!  Az egri előfutást pedig szeptember 5. az Eger Rally új időpontjában tarjuk. Igyekszünk a lehető legjobb feltételeket biztosítani a veteránozáshoz, de ez most nem rajtunk rendezőkön múlik. Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre!

 

Szolgálati közlemény! 

ÖRÖMHÍR!!
A Kormány 241/2020. (V. 27.) Korm. rendelete alapján a szabadtéri kulturális és sportesemények nézők számára LÁTOGATHATÓK. Ezáltal a 06.13-án tartandó felfutónk is immár kijelenthetjük, hogy NEM zártkapus rendezvény. 
Kérünk minden kedves érdeklődőt, a szükséges távolságtartásra, illetve a higiéniai szabályok betartására!
Találkozunk hamarosan! 

2020-05-28

Adamovich Erik

(katt a rendezvény időpontjára, nevére és nyílik a rendező oldala

 

Bajnokságról tudnivalók:

Részvételi feltételek (katt a feliratra nyílik a oldal).

2020_hegyi_logo.jpg

Szolgálati közlemény!
A 2020. év negatív meglepetése, hogy a Fótiak kilépnek a bajnokságból, az 1975. előtti szabálymódosításukkal! Sokkolt mindenkit a hír, hogy hátat fordítottak a bajnokság szabályrendszerének, és a szponzori támogatásnak!
A Fóti Motorbarátok Köre a következő tájékoztatást adta 2019.dec.9-én Kisnémedi –Püspökszilágy rendezvényről.
"Tagságunk egyöntetű döntése szerint az 2020 aug. 15. egynapos rendezvényt az 1975. előtt gyártott, eredeti állapotú veterán autók és motorkerékpárok részére megrendezett felfutóra fogjuk használni. Amely korlátozás nem illik a bajnoki sorozat szabályzatába. Így a Kisnémedi futam kikerül az OB. sorozatból. Megértéseteket köszönjük."
Nagyon sajnáljuk az FMBK tagsági döntését, amivel a Kisnémedi futam távozik a bajnoki sorozatból.Köszönjük az  együtt töltött éveket és sok sikert kívánunk a folytatáshoz.
official blogsite